Natuurlijk resultaat

Met Calmare haarverf blijft de natuurlijke kleurschakering van het haar zichtbaar, wat een mooi natuurlijk resultaat geeft. Calmare kleuren dekken goed, geven een natuurlijke glans en zijn lang houdbaar. Je kan kiezen uit een ruim aanbod van tinten: kant-en-klaar of met recept te mengen. De verf is makkelijk aan te brengen en bovendien vrij van PPD.

Tinten

Calmare haarverf is onder te verdelen in de volgende kleurgroepen: ash, blondes, brown, chocolate, copper, contrast, gold, natural, pearl, red en violet.

De blondserie van Calmare is speciaal ontwikkeld om het haar 4 tot 5 tinten op te lichten en tevens een mooi accent mee te geven, zonder te blonderen. Voor speciale kleureffecten zijn er de contrasttinten in copper, red, violet en blue.

Semi-permanente kleuringen

Wil je geen permanente kleuring, maar de kleur alleen wat opfrissen met een spoeling? Dan kun je die maken door Calmare haarverf te mengen met de peroxidecrème 1,8%.

Technische informatie

Voor alle technische informatie over onze kleuringen verwijzen we naar onze Color Manual. Deze vind je onder ‘Downloads’ op deze website.

Verfklant worden?

Krijg bij een minimale afname van 100 verftubes per jaar, altijd 30% korting op je Calmare producten. Neem bij interesse contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Kleurenboek bekijken